OCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> -

Onsdag 30 juni 2010

Sitter och äter smultron, jordgubbar och har hicka, varje gång jag hickar så hoppar jag till och skrattar lite åt mig själv för jag antar att det ser rätt roligt ut! Var precis och hälsade på farmor och lämnade några klänningar som hon ska göra lite ändringar på, min farmor är snäll! :)

Kallt idag, men sov hos simon och hade bara shorts där, så fick bli det.
Leopardmönstrat linne i svart, vitt och sött samt ett par beiga shorts.


Självklart converse till det, mina vita idag!

måndag.

Skor från converse, jeans och linne från gina, klocka från jet set,
armband.

Varberg!

Åker ner till Varberg och stannar där över helgen. Midsommarfirande ute på klipporna eventuellt. Mina bästa vänner och min pojkvän och hans vänner, de flesta är samlade på samma ställe, jag är lycklig!


Puss!

Bästavän!


Hanna är partytricket själv!

Jag ska ta tag i min träning igen!

Hur många gånger har jag inte sagt det? Men härmed lovar jag, det ska bli bättring! Det är ju rätt skönt att vara ute och springa egentligen, bara det att man ska ha tid och det kommer hela tiden andra saker i mellan.

onsdag 23 juni 2010

Hemsk början på dagen. Har verkligen sovit jättedåligt inatt och till råga på allt var det någon som ringde på morgonen, vilken normal människa ringer halv 8 till en som har sommarlov? Inte snällt!

Jobbig dag på jobbet också. Tur jag har en fin litet vovvsi som är gullig mot mig! :)
Måndag 21 juni 2010

Peace. Vart ute och sprungit, det var väldigt varmt men skönt. Sitter och äter Olw:s ungbakade chips, inte alls goda. Myser i min pojkväns tröja vilket är underbart, jag gillar när han "glömmer" kläder hos mig.
Bild på mig och min söta kusin, Hilda! :)

Verkligen dags att börja träna igen.

Efter en slapp-dag så ger jag mig ut och springer!


Sol !

Har suttit ute i solen större delen av dagen, men har även hunnit med att bada. Nu ger jag mig ut och springer i det härliga vädret, njuter av min lediga dag!

Who's gonna take my place and stand by your side?

Har vart nere i Varberg och haft galet roligt med Nathalie och Annie!


Hejdå 9a, jag kommer sakna er galet mycket!

Drar mig iväg mot ö-hallen, det är dags för skolavslutning!
Bild på dagens present, en svart klocka från Jet set.

Bilder på mig från avslutningsfesten:


Avslutningsfest!

Avslutningsfest i måndags, jätteroligt och trevligt. Läser rakt av från inbjudningskortet och där står det att vi ska få:
  • Örtmarinerad fläskfilé
  • Krämig potatisgratäng
  • Mustig rödvinssky
  • Salladssymfoni
Kolla vad mattanterna fick till det, det låter ju jättelyxigt. Gott var det med, till efterrätt fick vi "Knäckig chokladkaka black and white med bär och vaniljgrädde." Som sagt jättelyckad kväll, vi sjöng för lärarna och de sjöng för oss. Efter allt gick vi och festade på eget håll, större delen av alla nior följde med och även detta blev jätteroligt! Tack alla, jag kommer sakna er jättemycket!

.

Why do you have to go and make things so complicated?
see the way you're.
Acting like you're somebody else gets me frustrated!

Några bilder från Stockholm.

(med mannen från Johan Falk)
Bästa klassen! :)

Just nu:

Fixar i mitt rum för fullt, nya tavlor/bilder upp på väggen och städar upp det värsta!

Hemma igen!

Här kommer det efterlängtade stockholmsinlägget! Stockholm och helgen har vart awesome. Albin har vart oerhört fascinerad av bloggvärlden. Lina kommer detta upp på bloggen? Hmm ja! till råga på allt träffade vi Kissie, bloggsnacket var helgens samtalsämne.

Nu har det kommit, dock blev det kort. Skriver mer en annan dag, dags att förbereda min muntliga presentation. Bjuder på kissie-bilden så länge. Ha det så bra! :)