OCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> -

nytt i garderoben!

Äntligen säger jag bara, *äntligen äntligen äntligen*, har jag hittat ett par vita converse storlek 37! Slut i hela Sverige, men scorett hade fått in nya, IDAG! Hade nog verkligen turen med mig idag, hittade även ett par jeansshorts, ett linne, ett par spetsshorts samt en vanlig basic svart tröja.

Torsdag 20 maj 2010

Hunnit med att käka tårta, glass och muffins idag! Höjdpunkten var dock muffinsen, jag och Nathalie erbjöd oss glatt att gå till hk:salen och blanda saft, och i kylskåpet hittar vi de jättegoda muffinsarna som gjordes igår. Åh vi kunde inte motstå! Vi var ganska snabba med att säga att vi även kunde diska saftkannorna, oj där slank en till ner. 

Vi hade även tänkt att ta årets första bad idag, men helt plötsligt förvandlades det fina vädret till värsta åskovädret. Inget badväder! Åkte moppe till trafikskolan i ösregnet för att kolla synen, ska äntligen gå handledarkursen så jag kan ut och köra bil sen. Hmm det kan bli spännande med mig i en bil..

Onsdag 19 maj 2010

Simmat i skolan idag, klarade mvg tiden. Bra Lina! Efter det jobbade jag en stund, det gick finfint! Förövrigt är det väldigt härligt väder! :)