OCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> -

Vi äger lite i skolan!


Tisdag 23 november 2010

Ett inlägg riktat till min söta vän Annie Hallberg aka Linas bloggläsare!
Våldgästade henne i fredags! Vi lagade mat, kollade idol och sen gick vi ut och badade jacuzzi samtidigt som snön bara snöade och snöade. Tiden rann iväg och vi pratade nog igenom det mesta som var värt att tas upp, efter ungefär 2.5 timme så bestämde vi oss för att gå in och göra popcorn istället! Det var gott.
.
Idag har nog vart världen segaste dag, helt seriöst. Nu sitter jag och kämpar med min five paragraph essay, deadline imorgon, så jag vet vad jag ska göra halva natten, åh va skönt.
Bara för att vi äger!

Onsdag 17 november 2010

Kan ju börja med att berätta att det endast återstår 4 månader tills jag fyller 17 år! 17 känns dock som en liten onödig ålder, det är ju inte så att det händer något speciellt så egentligen är det inget man behöver längta mycket efter. Men födelsedag som födelsedag, längtar lite gör i alla fall jag!
.
Lyssnat på redovisningar hela dagen idag, jag lyckades även själv genomföra en som gick som planerat, faktiskt!
Lite normalt sådär.

Söt&Fin

Jag har glömt att visa bild på min söta datamus som jag äger med i skolan! Den är awesome, på riktigt!

Tisdag 16 november 2010

Stod och väntade på bussen i en halvtimme i morse, jo men det var ju varmt och skönt! När den väl kom så hade vi redan ringt efter en bil som kom och hämtade oss, klart den dök upp precis då. Sen när vi skulle hem idag, så var den tjugo minuter sen, vad är dethär? lycka till i vinter, västtrafik! :)
.
Lämnar morgondagens redovisning åt sidan och sjunker ner i soffan framför desperate housewives! Kärlek

Måndag, igen. 101525

Powerwalk avklarad, eller power vet jag inte fall jag kan kalla det, var ute och gick i varje fall, nu dunkar huvudet dunkdunkdunk och jag måste medge att jag är så jävla trött på att min förkyldning inte ger med sig. Men jag lovar, inga fler inlägg om det nu ! Elva dagar kvar, sen lämnar jag landet!! :)


Lovade Jessica ett blogginlägg som handlade lite om henne! Hon och
Zekan får äran att vara med på denna söta bild, åh mina ploppvänner,
ni är bra! :*

Söndag 14 november 2010

Jobbade några timmar på morgonen sen var det hur skönt som helst att komma hem och bara sjunka ner i sängen ett tag, min förkyldning kan göra upp något ok?

Farväl!

Hejdå superwoman, tack för denna tiden! Framöver får du endast finnas inom mig!
.

Idre!

Har glömt att skriva att vi har bokat Idre vecka 1! Jag, Ida, Josefine och Frida åker dit och äger lite i backarna, ska bli så grymt kul!
.

Fredag 12 november 2010

Fortfarande förkyld. Har vart en himla jobbig vecka faktiskt så det är megaskönt med helg!
.
Jag ikväll!

Grattis mamma!

Jag har världens bästa mamma! Grattis på födelsedagen!
Bilden blev lite knasig, men jag tycker den är söt ändå!

10 november 2010

Vaknade med ont i halsen, inte okej. Men eftersom vi har arbete hemifrån idag så behövde jag ändå inte gå till skolan. Har suttit och trixat ihop en redovisning större delen av dagen, tog längre tid än jag räknat med. Tog dock precis en paus och hann med att kika på lite kläder. Kan kläder vara ett beroende eller är det bara ett starkt intresse?.. Är fortfarande inne på detdär med en klänning till julafton!

in the beginning of november

Snö?! Julkänsla typ, var precis inne och kollade på en klänning till julafton. Hmm..
.
Denna skulle nog vara fin! Finns även i rött.

Tisdag 9 november 2010

Skolkatalogen har kommit och det verkar vara allas sysselsättning, att kolla igenom och granska den! Själv åkte jag och tränade, spinning stod på dagens schema. Det var megajobbigt så snart sjunker jag ner i soffan och kollar på desperate housewives, ska bli så otroligt skönt! Men den halvtimmen som återstår ska jag ägna åt att kolla igenom och granska, mycket noga!
.

.

En låda, en låda full med saker, saker som alla har en betydelse,
en låda full med minnen, minnen jag aldrig kommer glömma.


Heeelt okej tisdagskväll!

Kvällen igår var hur bra som helst! Dåliga mobilbilder, men de är rätt söta ändå!
.
Förfest @ Magnan

1 november 2010

Fick lämnat in telefonen! Dock fungerar inte min gamla röda kärlek så bra längre, därför fick jag låna min söta vän Daniels gamla telefon, tacktack!
Jag idag: Svart klänning med ett brunt skärp i midjan.

Just nu:

Bakning på gång!! Kladdkakemuffins med choklad på, hur många av er sitter och dregglar när ni hör det? Bild kommer kanske sen, och då är jag säker på att ni gör det! :)

Första lovdagen!

Sovmorgon stod på schemat! hur skönt som helst! Dock testar Selma mitt tålamod lite genom att skita fullständigt i mig när jag ropar på henne, och ja, hon lyckas. Gick in och stängde dörren, nu kan hon faktiskt få stå där ute.. Tänkte åka ner och lämna in min mobil idag, knapparna fungerar lite från och till, en femma på att de kommer fungera jättebra när de på expert provar?
Igår åt jag och nathalie popcorn och julmustade framför Dear John.
På bilden är vi himla söta i våra 9a-tröjor! :)