OCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> -

Raka vägen mot gymmet!

Efter gårdagens jag-är-själv-hemma-och-är-värd-att-ha-det-gott så ger jag mig nu iväg och tränar. Har inte hunnit det på hela veckan så är faktiskt riktigt sugen!

we are not responsible for who we are.
(men vi är jävligt snygga, det är en sak som är säker)

superwoman!

Mycket händelserik kväll igår! Trots att själva festen tog slut jättetidigt så fortsatte vi på annat håll. Superwoman ägde rääätt mycket och kommer äga lika mycket på tisdag!

tre av förra veckans outfits!


Tidsinställt inlägg!

Provar på det med tidsinställt inlägg, vill ju bara meddela att jag nu har lov en hel underbar vecka! Superbien! :)

26 oktober 2010

Eftersom jag börjar 8.45 idag så sitter jag nu redan i skolan. På något sätt njuter jag lite av att sitta här och fasar lite för att skoldagen ska ta slut, har så fruktansvärt mycket att göra när jag kommer hem. Idrottsprov och en rapport, båda tills i morgon. Vågar jag ens skriva att det är desperate housewives ikväll? även om det tar emot väldigt mycket så får jag kanske hoppa över det...

Helg fyrtiotvå!

Fredagen spenderade jag med Nathalie och Annie, vi hade det himla gött. Annie hade ätit upp popcornen efter tio minuter.. hehu. Framåt lördagskvällen åkte vi och köpte himla festliga partyhattar och begav oss till Emmaroos där annat folk också var, vi dansade och var lite galna för en stund. Vi hade det kanon!
. .
Förövrigt har jag tillbringat både en del av lördag och hela söndag till att plugga. Förbereder mig mentalt för en riktig mardrömsvecka! Men på fredag taggar jag en hel veckas lov, oj va skönt det ska bli!

20 oktober 2010

Både jag och Selma somnade i soffan redan klockan 8 ikväll, hon låg på min mage och softade. Bonde söker fru måste vart rätt tråkigt! Förövrigt känns det som om istiden är tillbaka, har inget mer intressant att skriva än så. Går och fortsätter sova i min söta säng nu, godnatt!
Naturligtvis kan hon inte sitta still på kort så bilden blev lite suddig
vid våra ansikten. Pussarna var väl okej, inte mer än så.

Projektdag 3!

Tredje torsdagen vi har projektdag nu, eget arbete från 8.15- 16.15. Det är rätt skönt att kunna styra över sitt eget arbete och vi har himla kul emellanåt faktiskt! :)

Måndag 18 oktober 2010

Måndag igen då, har haft en kanonbra helg!
Lagade till en himla lyxig måltid när jag kom hem, kanske inte, jag var hungrig- allt gick ner. Satte mig och kämpade med ett spanskt brev, fick ihop en hel sida! nästan.. hejaheja! Nu väntar duschen på mig, försöker vänja mig vid att duscha på kvällen istället för på morgonen. Kan ju faktiskt sova lite längre på så sätt! 


Bra film!


fredagens!


Måndag 11 oktober 2010

Precis vart och köpt tyg till min (.....) som jag ska ha på halloween! I mina tankar kommer den bli jättebra, och det tror jag säkert den blir eftersom farmor är lite utav en kung på att sy. Sen har min eftermiddag mest bestått av godis, jag har inte riktigt släppt helgen kanske.

Sommar tjugotio.

Hur jag än vägrar så får jag väl snart inse att det snart är vinter, jag kommer vara en vandrande isglass snart. Skön..t.  Nej vad säger ni om lite söta bilder från i sommar? Ja ni får se några varje fall:

Vi var i Stockholm och töntade oss!


Vi hade avslutningsfest och alla var jättefina!

Det var skolavslutning och det kändes skönt att sluta nian och bege sig mot något nytt!

Vi var i Varberg och hade det lite för kul!

Annapanna tog studenten och var på bal och jag lekte fotograf!
Vi såg Pink live och det var awesome!

Har planerat att äga lika mycket nu i höst och vinter! Och jag har ju en
solsemester att de fram emot om
lite mer än en månad!

10 10 10

Tionde dagen i den tionde månaden på det tionde året på tvåtusentalet.
Helgen har mestadels bestått av jobb, men igår blev det tjejkväll hos Emma med henne, Karolina, Emelie och Jessica! Kollade film och var lite rädda faktiskt, kollade på case 39, trots obehagliga delar så var den brabra! Idag har jag vart ute och körde bil igen, åh det bara rullar fram, gick riktigt bra och körde från Skene och hem!
You're the only one who drags me kicking and screaming through fast
dreams. You're the only one who knows exactly what I mean.

Ny frisyr, jajjamen!

Har hela dagen gått runt med en ny frisyr, lite utav en lugg sveper nu över min panna. Jodå, känns väl lite annorlunda, men detta ska jag nog vänja mig vid!

5 oktober 2010

Spanskan var inställd i morse, underbart då kunde jag ju haft sovmorgon till 11.10, skönt det hade vart. Men nä, vi fick sitta i skolan och låta tiden gå. En fika hann vi med!

Nu beger jag mig iväg på spinning, och ikväll ska jag klistra mig framför tv:n, desperate housewives börjar nu igen! Har taggat hela dagen!

oj va söt!

Kan ju meddela att jag gjorde mitt yttersta när det gällde bildläxan! yes. Vi skulle göra ett fantasidjur..
Dålig bild, men huvudet sitter på en pinne, det gröna är vingar och
det som glittrar lite är pucklar. Benen är tandpetare, en liten svans
skymtar därbak. Skills that kills.

outfit of the day - Monday

Jag bättrar mig, jag bättrar mig! :)
Klänning från Odd Molly, "cykelbyxor" från gina och vanliga svarta
transparenta tights.