OCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> -

31 januari 2011

Stryker denna söta dagen ur mitt liv, jatack! Misslyckades till och med när jag skulle göra en fin bild i paint, skrev 10 istället för 11. Orkade inte ens anstränga mig för att göra en ny. Gottgott! Nu går jag snart och lägger mig och vaknar upp som en helt ny människa imorgon, yes!
Paintskillssssss.

Mardröm..

Hade världens mardröm förra natten! Befann mig på min gamla skola som hade förvandlats till en cirka sju våningar hög byggnad. Vi var en bit därifrån när vi såg att det började stiga rök mot himlen, skolan hade börjat brinna. Vi sprang fort dit för att kunna rädda så många av de små mellanstadiebarnen som möjligt. Vissa som befann sig på de lägre våningarna kunde lätt komma ut, några hoppade från de högre och skadade sig ordentligt, vissa dog. Men de som var på de våningarna högst upp såg vi bara stå och kolla ut genom fönstret, helt utan hopp om att överleva.. Där vaknade jag.
.
Jag kan inte släppa den bilden av de som bara stod där och kollade ut genom fönstret, de visste att de inte skulle överleva. Har fortfarande deras små ansikten framför mig och jag blir riktigt rädd så fort jag tänker på det. Ville bara rusa upp för alla trappor och rädda de små barnen! Trots att det var en mardröm så känns den fortfarande hemsk och på något sätt väldigt verklig. Usch, bränder och att inte kunna göra något åt det har nog alltid skrämt mig. Tack gode gud för brandmännen!

27 januari 2011

Åkte och tränade efter skolan, skönt! Inväntar nu söt pojkvän som har tänkt att ockupera mina säng inatt.. Men hinner slänga upp en dagens outfit först!
.
Enkel outfit med ett linne och tights, slängde på en kavaj för att
göra det lite mer avancerat!

Tillökning i familjen!

Sitter och gosar med Selma som ligger och sover i mitt knä. Hon var skogstokig men jag tryckte ner henne i mitt knä och hon somnade som sagt. Jag var kanske tråkig. Har jag berättat att vi ska köpa en till liten vovve? Det ska vi! Börjar fundera lite på hur det ska gå att gå ut och promenera med en liten valp och en helgalen hund?   hmmm..  Bara lite btw sådär så har Selma fått värsta stora bröstvårtorna, haha! Nä okej, inte retas.
Söt chey ska bli storasyster!


Projektdag!

Projektdagarna har börjar igen och ep10 har nu plockat upp sina datorer och ska sitta och leka med dem hela dagen. Cod-spelande, facebook och såklart lite arbetande, till och med bloggis fick lite plats på denna dagen!
Söta tjejer aka plopptjejerna.  - hösten 2010

Vi räknar dagarna!

Tills denna filmen har premiär! Nathalie imiterade den när vi var och tränade idag, himla gulligt!

25 januari 2011

Jag har faktiskt inte hunnit blogga.. Det har vart jobb, biobesök, pluggande och träning! Passar väl att avge ett löfte om att bättra mig nu då. Kära blogg, jag är ledsen att jag inte har haft tid för dig och att jag har satt dig i andra hand, men våran kärlek är såpass stark så den klarar detta, okej?
.
Nog med cepande, här kommer dagens outfit!

Himla bra helg!

Julklappsutdelning med Nathalie och Annie i fredags, är nu två ringar och ett armband rikare! Jag har tur som har så underbara vänner! På lördagen tog jag, mamma och Anna en lite shoppingtur på jakt efter lite födelsedagspresenter! Därefter struntade jag och Gustaf i bion och hade en mysig hemmakväll istället! Sen på söndagen åkte jag med killarna när de skulle kolla på Gustaf och hans band som spelade i emergenza, de dominerade lite och gick vidare i tävlingen! gottgott!
.
Längesen jag hade en genomgående helguppdatering, så varsegoda! Njut med kaffe och kaka.
Söta julklappar!

Tisdag 11 januari 2011

Tackar denna dagen för dess knasigheter och gör sängen sällskap då den ser lite ensam ut.. Stackarn!
Hann plocka bort alla smycken till dess att kortet togs! Men klocka och
armband gjorde denna outfit fullständig!

Just nu:

Kryper ner i ett varmt bad, fullt med bubblor! gottgott!
.
Ungefär såhär kommer jag se ut om några minuter!

9 januari 2011

Drog mig ut på något som var tänk som en powerwalk med då det var ishalt så blev det mest en försiktig promenad. Åkte därför ner till gymmet och pumpade lite! Imorgon ska jag gå på funktionell styrka med snygga brudar!
.
Har även beställt en snygg bikini!
Valde mellan blommig och röd, men valet föll tillslut på blommigt !

Pieces

Jag älskar deras trosor så provar nu även deras nagellack!
Ger en fin lila/grå färg

På min önskelista!

Två snygga skor från Nelly som jag gärna trampar runt i vid festliga tillfällen!
.

Nyår 10-11

Fick en pussis av en liten vovve innan jag åkte! nej jag har inte lös-
ögonfransar.
Söta tjejer lagar mat!

Nyårsmiddag!

Jag och Jessica drog sedan vidare och firade in det nya året på en
hemmafest i Kinna med killarna. Jag har bara denna bilden, Gustaf
hittade en traktor som han tyckte var fin. Berghemsbor i all ära!!
(mobilbild)

Hejdå tomte

Nu ryker gran, tomtar och allt annat juligt. Tack för i år, jag hoppas vi ses igen!
Hela familjen Mellberg står uppradad för nyårsbilden!

Jag älskar att resa!

Gjorde en himla söt då-nu-sen-bild innan jag åkte till Idre, men av någon anledning så hamnade den i utkast så jag lägger upp den nu istället!