OCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> -

Dags för spa!

Imorgon beger jag mig på spa, närmare bestämt till varbers kurort. Två underbara dagar med behandlingar i form av massage, god mat, trevligt sällskap och andra behagligheter. Lever ett stressigt liv (faktiskt sant för tillfället) så det ska bli väldigt skönt!

Från födelsedagsfin till myskläder

Färdig med packningen och kryper nu upp i soffan!

Grattis världens goaste!

18 år. jag vill med. Har spenderat dagen med min favorit och har nu precis kommit hem från Borås där vi tog en sen lunch på Jensens tillsammans med familjen Wenström. Nu är jag hemma för att packa för morgondagens äventyr och då gustaf såklart ska ut på krogen idag så blir det nog en lugn kväll för min del. Skönt det med!


24 oktober 2011

Beställde hem en fin klänning igår som jag har planerat att ha när en väldigt go kille fyller 18 framöver.  Är så himla shoppingsugen, ska planera in en heldag i Göteborg med Ida på lovet vilket jag ser fram emot, en vecka kvar. Under lovet ska jag även på två dagars spa med mamma och på halloweenfest, ska bli en god vecka! Förövrigt två månader kvar till julafton!


Myslördag med fina vänner!

Väldigt trevlig kväll. Annie aka kocken stod som vanligt för maten och det blev väldigt gott! I fredags arbetade jag några timmar och sen var det idolmys med familjen och min man. Annars har jag bara tagit det lugnt vilket har vart skönt eftersom det känns som jag har en förkyldning på g i kroppen. Hoppas att den inte bryter ut på riktigt, har inte tid för att bli sjuk nu. Har även producerat mina första fyra vetekuddar och resultatet blev faktikst bra, jag är stolt!
Goa vänner i lördags kväll!

Från mig, till er!

Ett litet blogginlägg. Bilden nedan symboliserar mitt företag som jag driver tillsammans med fyra andra tjejer. Njuta UF heter vi och säljer fina vetekuddar. Perfekt julklapp! Intresserad? För mer info maila oss på njutauf@gmail.com, kommentera inlägget eller kontakta mig på valfritt sätt.


Vill bara säga att jag lever!

Spenderar all min lediga tid till att plugga. Två feta prov imorgon, gött.

Ska ha en go stund

I ett varmt bad med lite gossip!

5 oktober 2011

Fikade med fina Cornelia på skräddan igår, trevligt! Därefter väntades ett tufft box-pass med anna och ida, oj va vi kämpade! Till och med ida har träningsvärk i armarna idag (sensation!) så jag antar att det gjorde gott i kroppen. Därefter väntade en kväll i tvsoffan med först äntligen hemma (ja jag tycker om att kolla på sånt och jag är inte 30) och sen det efterlängtade desperate housewives, äntligen! Så himla bra! Hann också med att kolla in nya iphone som jag blev lite besviken på, hade sett fram emot ett annat utseende men 4s ska tydligen vara sjukt mycket bättre än fyran så jag är lite kluven hur jag ska göra med mitt kommande mobilköp. Iphone htc iphone htc, ja nej ja nej. hmm..

Till mig från min danskar

Har glömt att visa den fina krabaten som jag fick när mina danskar var på besök. fin.

Taggar party med hk!


Har införskaffat mig en tassel!

Gör som maria Montazami och pimpar med tassels. Har tagit tag i att tvätta runt omkring mitt fönster nu i eftermiddag eftersom det framöver ska målas vitt. Blir nor fint med mina svarta transparanta gardiner och min nya fina tassel till det då!