OCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> -

Guld, svart, grått

 

Life goes on osv

Hoppla hoppla, livet rullar på. På några dagar har jag nu lärt mig vara utan min iphone eftersom klumpiga jag tappade ner den i toaletten. Men igår plockade jag fram surfplattan och laddade ner twitter och instagram, två nödvändigheter i mitt liv! Jag var så glad så glad. Lov med. Pojkvän och hundhäng förgyller denna dag. Imorgon kompishäng. Klagar inte!

Ikväll ska jag baka

Har lyckats haffa så himla fina böcker men en mängd olika recept. Kul!

Helg och lov

Så himla skönt! Har haft så himla mycket att göra denna veckan och har fortfarande lite som jag behöver göra i eftermiddag eller senare på lovet. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, imorgon väntas spelning med Gustafs band och därefter utgång. Blir nog en bra helg


Tips på mellanmål

Blanda detta (yoghurt, linfrön, russin och müsli) tillsammans med varma bär och du har fått ett gott mellanmål! Jag använde mig av jordgubbar, mums.


Hänger med två favoriter


Lugn helg

Har spenderat hela helgen i vänners sällskap. I fredags passade jag dessutom på att vara lite chaufför mellan allt chipsätande. På lördagen åkte vi ner till Varberg och hade en lugn kväll med bad, spel och godis. Ingen utgång alltså, det får det därför bli nästa helg. Igår var jag på bio med pojkvän, kollade på Ted, fast hade nog lite för höga förväntningar på den tyvärr.


Min vecka framför teven

Kollar ärlig talat inte speciellt mycket på tv men just nu har jag tre program som jag slaviskt följer varje vecka. Söndag, måndag och tisdag, sen är det oftast ett hopp tills nästa söndag om man inte räknar med slötittandet som blir på helgerna. Bra balans, verkar jobbigt att följa hur mycket som helst som vissa gör.. 

Detaljer


Hon vill vara du

Vilken träningsvärk jag har! Hade jag egentligen redan igår så det var skönt att mjuka upp benen lite med spinning igårkväll. Men före det var det ett core-liknande pass vilket förmodligen är det jag har träningvärk från idag. Idag arbetar jag för fullt med mitt projektarbete, det går framåt, sakta men säkert. Hade antagligen gått lättare om jag inte hade vetat att detta bara är det första av två, det minsta som ändå känns ganska maffigt. Men man får tänka på sin framtid osv osv, har en katalog från Göteborgs universitet liggandes jämte mig som jag har kollat lite i och blivit inspriterad till vidare studier.

Fyra snygga i silver


Mattekompisar


Tabata

Provade ett nytt pass på gymmet idag som hette Tabata, himla roligt och väldigt jobbigt! Man jobbar i intervaller och gör olika typer av övningar. Men då detta bara var lite prova-på så hoppas jag det snart kommer in på orginalschemat. Träning är som bäst när det känns roligt och jobbigt.    

Massimo Dutti


Har haft en så bra helg

Häng med pojkvännen i fredags, lagade mat som vi bjöd mina päron på och kikade på en film. I lördags stod det shopping på schemat och på kvällen var det utgång med goa vänner. En bra utgång, igen! Livet leker


Gillar min jacka

Så hoppas inte det kalla vädret håller i sig. Vill ju hinna använda alla fina höstjackor ordentligt och dessutom har jag inte hittat någon snygg vinterjacka än. Vintern får helt enkelt vänta någon månad. 

Skönt eftermiddagshäng


Ett besök på biblioteket

Där har jag inte vart på jag vet inte hur många år. Men var på jakt efter en bok som inspiration till mitt projektarbete och detta var kanske inte exakt vad jag letade efter men tror jag kan hitta något som är användbart. Längtar tills jag har lite tid över så jag kan öppna den. 


9 oktober 2012

Vilken skön dag! Hade en väldigt givande lektion på rättskunskapen idag, är så härligt att se så engagerade lärare! Nu är jag hemma och ska snart göra ett försök till att sjunka djupt ner i matteboken och försöka stanna där någon timme. Vore behövligt. Annars hoppas jag på att komma med på ett pass som jag fortfarande är reserv på, men beger mig antagligen till gymmet i alla fall. Har nämligen viss träningsvärk från gårdagens dubbelpass som jag vill mjuka upp lite. Springa vore skönt! Men som sagt, nu: matte!!


friendship


Såhär vill jag se ut imorgon


Och där var denna helgen över

Har jobbat hela helgen men det har fungerat riktigt bra! I fredags efter jobbet hämtade jag upp Gustaf och vi åkte hem till mig och kollade på tv och åt godis. På lördagen efter jobbet var jag sugen på mina vänner så spenderade kvällen med dem, jättetrevlig kväll och framförallt rolig! Har nog världens bästa vänner!  
 

Crystal bra


Eftermiddagskaffet är det godaste


Concealerborste

Sprang in på Beauty Place igår (som tråkigt nog ska lägga ner) och köpte mig en bra borste till min concealer. Provade mig först av en som jag redan hade hemma men den var lite för klumpig. Denna är smidig och samlar inte på sig massa smink, kanon!


Black autumn


En sen lunch

Gott! Avslutade precis ett prov och det gick bra, så skönt med en pluggfri eftermiddag!! Ska träna och sen hem till min pojkvän, han har lovat att vi ska kolla på reprisen av Hollywoodfruar, toppen.


Senaste på instagram

 

Ett måste idag


Skolfoto

Tredje året och det var dags för ett spexfoto. Glamoröst och festligt var temat, inte varje dag man går till skolan i paljettklänning!


Första oktober

Höst på riktigt! Saknar helt motivation efter att ha kommit tillbaka till skolan från en rolig vecka i London. Struntade till och med i träningen och är nu i full gång med att baka en kaka. Sen ska jag hämta mannen efter jobbet och hänga med honom! Hoppas på massage, har så himla ont i nacken efter helgens festligheter? Hmm hmm.