OCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> -

Gosan


Senaste dagarna i bilder


Helt slut i kroppen

Följde med Anna till gymmet idag, den stackarn hoppar ju på kryckor men kämpar på ändå! Jag tränade framförallt ben, mage och rumpa så gissar på träningsvärk imorgon. När jag kom hem sprang jag även en rejäl runda med Svea så nu är jag helt slut, härligt känsla tycker jag! Imorgon ska jag försöka få med mig Gustaf ut på en runda, sen tar jag helg! 

Torsdag

Skönt att slippa plugga matte idag!! Vart på möte idag hos ett företag och frågat lite frågor rörande internationell ekonomi, en kurs vi läser. Nu ska jag iväg till gymmet! Over and out


världens godaste


Gillar inte dig


Mums


Igår

Fikade med Cornelia efter skolan och sen gav jag mig på 5 kilometaren. Känns skönt att komma igång med löpningen igen efter sisådär en månads uppehåll!


Födelsedagsbarnet


Mellis


Härlig dag!

Kort skoldag idag vilket var skönt med tanke på gårdagens festligheter. Nu har jag kollat lite gossip girl (japp, har äntligen börjat kolla på den serien) och ska bege mig ut på en promenad i solen. Hoppas ni har en fin dag!


50 dagar till studenten!!


Vill verkligen ha denna på balen


Fest? Nej, har magsjuka..


Bakat bullar

Provade att lägga i hallon i hälften, få se hur det smakar. Annars körde jag på ett vanligt recept med kardemumma, mums!
t

Två från påskafton

Spenderade kvällen i goa vänners sällskap i Varberg och gick ut på Oscars. En lyckad kväll som inte avslutades innan halv sju då vi traskade tillbaka till stugan i soluppgången.


Har det gott i solen