OCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> -

Victoria's secret


I Paris


Landat i Paris


Dags för musikal!


Saknar honom!!


Idag

Både tröjan och halsbandet köpte jag under ett besök i göteborg i fredags. Tog också ett till hål i örats övre del i förra veckan, resultatet på detta ser ni på den översta bilden. Väldigt nöjd! 

Sjuk, dag 3

Har stannat hemma idag igen men det känns nu bättre så ska försöka ta tag i mitt liv och plugga lite matte. Prov på torsdag och jag känner mig inte alls redo. Att jag förra året tyckte matte var skoj känns nu skrattretande. Men nu först ska jag se om det finns något som får bli eftermiddagsfika! Mums


Kunde inte komma mer lägligt

Är hemma idag eftersom jag inte mår alls bra, har sån huvudvärk och det hjälper verkligen inte med varken Ipren eller Alvedon. Blir så rastlös av att bara kolla på tv men jag orkar inte göra något annat heller. Gick och kikade i brevlådan och där fann jag Elle! Nu byter jag tv mot lite inspirerande läsning.


Bilder från gårdagen


Dagens lunch

Känner på mig att det kan bli lite godis och andra gottigheter ikväll så därför får det bli en lite enklare lunch. Supergott var det hur som helst! 
 

Tjena

Idag har jag inte gjort så många knop. Har inga planer innan i eftermiddag så jag tar och umgås lite med min ovän matteboken. Vi är inga bra kompisar. Förra året gillade jag dig men i år är du seriöst asjobbig.


Egengjorda semlor


Såhär vill jag kunna gå klädd nu


Kompizar


Gårdagens efterrätt

Igår var det min och Gustafs uppgift att stå för efterrätten så vi gjorde det enkla receptet nedan. Men istället tog vi hallonkesella och toppade hallonen med riven vit choklad, mums!


Fixar i Gustafs lägenhet

Vi höll på ända fram till tolv igårkväll och skruvade ihop möbler, ändå kändes det som vi var snabba. Ser väldigt rörigt ut nu och är flyttkartonger och lådor överallt men det ska slängas idag och då kommer det förhoppningsvis se bättre ut! Inatt ska jag sova premiärsovet där!


Hejdå stöten


Idag


Vi drar till fjällen

Fest hela kvällen. Har det himla bra! Är så glad att jag valde skidor istället för brädan för att köra offpist äger ju. Igår besökte vi en nattklubb och idag ska vi nog stanna i stugan. Har det gött!


Min dag

Var ute och sprang med Svea innan. Hur kul som helst, hon har så mycket energi den lilla hunden. Nu är jag mitt uppe i packningen och senare ska jag hem till min syster. Tidigt, väldigt tidigt, imorgon åker jag till stöten!!