OCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> -

Idag körde han bubblan


Gårdagens grillning vid sjön


Maskerad


Måndag

Har lämnat in både böcker och dator idag. På hemvägen stannade jag vid hälsokosten och köpte med mig esperitox, känner lite halsont som jag måste bli av med! Mitt immunförsvar suger verkligen.


Len hud

Idag var jag på ansiktsbehandling på Len Hud i Borås. Så himla skönt och bra att rengöra huden på djupet.


Rebecca Stella

Såå snyggt! Ni hittar det på nelly.com
 

Efter träning


Och där var det måndag igen

Känns som veckan bara består av det. Detta är min sista vecka med plugg på gymnasiet, sjukt, sjukt härligt!! Ett matteprov, nationella i matte och ett muntligt prov i internationell ekonomi står på schemat.


Matteplugg

Är inte så glad över det som det ser ut på bilden kanske


Återträff

Igår var jag på återträff ihop med alla som gått på entreprenörsprogrammet genom tiderna, eftersom det ska läggas ner. En trevlig kväll även om den avslutades ganska tidigt för min del. Idag har jag jobbat och nu kommer strax några kompisar hit för grillning! Ha en trevlig kväll!


Min pärla


Goa


13 maj 2013

Måndag igen och 22 dagar till studenten. Och igår köpte jag bil!!! Ska hämta den på onsdag, min fina lilla bubbla. Hoppas ni får en bra dag!


Redo!


Lördag

En funderande dag. Står i valet och kvalet om bilköp och att då bli ägare till en riktig pärla. Hmm hmm. Annars då? Haft en härlig dag och ska toppa den med en riktigt roligt utgång ikväll.


Tionde maj

Igårkväll hängde jag med mina goa vänner, fixade tacos och hade en skön och väldigt lugn kväll. Idag har jag hunnit med en liten shoppingrunda med mamma och ska strax bege mig hem till Gustaf. Räknade ut att vi vart ihop i 29 månader idag, tiden går så jäkla fort! Ha en bra fredag!


Min fina vovve


Curly

Underbara hår
 

Långhelg

Skönt att vara ledig några extra dagar! Idag har jag vart på en intressant utställning som Elisabeth Ohlson Wallin gjort. Nu ska jag snart åka till jobbet!


Picknick

Vilken härlig dag det var igår! Var dessutom ledig från skolan så hängde i solen ett bra tag innan Gustaf kom hit med fika och vi bestämde oss för att åka på picknick med Svea. Den lilla rackaren badade till och med! Därefter åkte jag till gymmet, kändes alldeles för varmt för att springa ute!


Idag


Mums

Åkte och åt en glass idag igen på det nya glasscafét, mums!! Efter skolan hängde jag ute i solen ihop med Gustaf innan vi båda skulle åka till jobbet, bra dag!


Grym


Gult är inte fult

Vill verkligen ha dessa skorna, så himla snygga! 

Då var det dags igen

Blev ingen Valborg i Varberg för min del igår. Har väl sammanlagt vart mer sjuk än frisk under våren och nu var det alltså dags igen. Idag snorar jag ordentligt och ska försöka ta tag i en inlämning jag har i religion. Härligt med maj!