OCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> -

Är ingen stjärnbagare precis

Får fortfarande inte bloggningen via mobilen att fungera efter att jag uppdaterade min telefon, tråkigt! Idag har jag vart ledig så har vart hemma och pysslat lite. Tvättat av en bänk som snart ska få ett nytt liv med lite fräsch färg och bakat syltgrottor och muffins. Och ja, kan väl konstatera att det inte är bagare som är mitt framtida yrke i alla fall. Grottorna, eller vad man nu ska kalla det, blev sämst, muffinsen finns det väl lite hopp om att äta upp gissar jag.
 

Sugen på ett par snygga klackar?

Helt oanvända. Synd att de bara ska stå på hyllan och vänta på att bli använda. In och buda här kära vänner. (sett att det kommer upp en annons hos vissa, tryck på skippa annonsen uppe i högra hörnet för att komma vidare till tradera)
 
 

Sex bilder från helgen

 

Hemfärd


Godmorgon Oslo

Idag står hemgång på schemat efter en väldigt lyckad helg. Men inte förrän i eftermiddag så innan det ska vi hinna med att kika runt lite ytterligare och äta frukost/fika på ett café. Ha en bra dag!


En dag i Norges huvudstad

Dag två i Oslo bestod av shopping, lunch och fika. En bra dag!


Packar för en weekend i Oslo

och har väl stått framför garderoben ett bra tag med känslan att jag verkligen inte har något roligt att packa ner. Behöver verkligen köpa nya höstkläder, tur att det är en shoppingtur till Göteborg inplanerad nästa helg. Kanske blir det även lite shopping i Oslo, hoppas. Nu: jobb
 

New candles

 

Dagens Svea

 

Morgonläsning

Är inne på tredje och sista boken i denna serien men tycker inte den är fullt så bra som de tidigare. Tråkigt. I etermiddag ska jag jobba men innan det så har jag planerat en sväng med Svea och sen eventuellt en cykeltur för att mjuka upp kroppen lite och där i mellan får jag se vad jag tar mig för. Skulle behöva åka och köpa lite tyg till några kuddar jag köpte häromdagen.  
 

Lägenhetsdrömmar

 

addicted to you


Drömma


Yesterday

Igår jobbade jag kvällen så före det hann jag med både en utbildning, promenad med Svea och en kaffe med Melie, Erik och Anna. Efter jobbet så åkte jag även en sväng till Jossan där vi kollade på reprisen av kvällen idol och åt nötter. Hur denna dagen ser ut vet jag inte riktigt än, men ett träningspass ska jag försöka klämma in. Hoppas ni får en bra dag!

Kräftskiva

Kräftskiva stod det på schemat idag, kul! Hade på mig en ny och snygg blus men blev nog ingen bra bild på den. Får väl göra en dagens outfit snart då det inkommit önskemål om detta ;)


Myser med min gosevovve


Shopping shopping

I Kungsbacka. Och lunch såklart, mums!


God förmiddag måndag

Skönt med sovmorgon idag igen. Har precis tagit en promenad med vovven och vinkat hejdå till Gustaf som skulle åka hem och plugga. Känns väldigt skönt att slippa det så är glad att jag inte sökte till högskolan redan i år. Idag börjar jag inte jobbet förrän klockan 4 och fram till dess har jag planerat att träna lite samt röja i min garderob. Det börjar väl bli dags att plocka undan de allra somrigaste plaggen och göra plats för nya. Ska försöka planera in en shoppingdag i veckan. Ha en härlig måndag!
 

Tre från instagram

 
Jag och Josefine förra helgen. Vi hamnade på en väldigt grabbig förfest med bara killar, men det var roligt!
Ytterligare en bild från Kreta. Tänkte skrivit "vilken härlig kväll detta var", men insåg att alla kvällar var såhär härliga, lyx!
En supergod tårta som jag och Annie bakade för några veckor sedan, mums!

Vilken härlig sommar va

Då var det redan september och hösten närmar sig med stora kliv. Men det känns okej, sommaren kunde ju inte ha varit bättre! Som grädden på moset hade jag och Gustaf också en kanonvecka på Kreta i Grekland för några veckor sedan. Nu längtar jag efter mörka kvällar med tända ljus och all höstshopping. Men för att suga riktigt på sommarkaramellen så kryddar jag detta inlägg med lite bilder från en väldigt härlig semester!